Door: Tessa (Speelt Fleur)
Datum: 2006-06-14

Bericht van Tessa

Hey, ik ben Tessa en speel de rol van Fleur. Ik heb nu 5 draaidagen achter de rug en ik vond het hartstikke leuk om mee te maken. Film betekent voor mij vroeg opstaan, je tekst kennen, veel lol hebben op de set en laat maar tevreden op je bed neerploffen om te slapen. Ik vond de boeken van Carry Slee toen ik klein was al leuk. Ik heb over het boek ‘Afblijven’ op de basisschool nog eens een boekbespreking gehouden (overigens een goed cijfer voor gehaald;). Een filmdag ziet er als volgt uit: vroeg opstaan, ontbijten op de set, kleding, make-up, doorloop van de scènes, het draaien van de scènes, lunchen en dan weer door.

Ik moest gister bijvoorbeeld basketballen (in de film), maar daar ben ik in het echt best slecht in. Haha, dus ik hoop dat ik in de film niet al te beroerd basketbal. Bij voorbaat dank aan de montage! Wat ik gister ook ontzettend bijzonder vond om mee te maken was, dat er gigantische sproeiers op de set stonden die regen nabootsten. Het ging om een scène waar Jordi in z’n eentje in de regen aan het basketballen is. Het grappige was dat in werkelijkheid de zon scheen, dus in de scène wordt Jordi zowel beregend als beschenen door zonlicht. Toch gaf het een mooi effect op beeld.

Ik kan het echt ontzettend goed vinden met iedereen op de set. Zowel met de cast als crew. Ik hoef voorlopig niet te draaien, maar als ik weer een opnamedag heb zal ik er weer iets over schrijven.

<<