Afblijven is dé film van dit najaar en jij kunt hier alle funfacts, info over de cast en natuurlijk leuke pic’s van achter de schermen bekijken!
Ook vind je hier de dope Afblijven-stuff, zoals het Afblijven-t-shirt, de mobile game en de cd (met alle beats uit de film en de vette titelsong van Brainpower, T-Slash en DiceCream!).
Enjoy en zie je bij

Vanaf 6 februari is ie er eindelijk! Afblijven op dvd. De dvd is verpakt in een vette verpakking en heeft 2 dvd’s. Op dvd 1 staat de film Afblijven, dvd 2 staat vol met coole extra''s;
  • Trailer
  • Clip "Afblijven"
  • Diverse interviews met o.a. Maria Peters, Carry Slee, Sem Veeger, Brainpower en Mathijs van de Sande Bakhuyzen
  • The Making Of
  • Fotogalerij
  • En nog veel meer!!
    Check it out!
Zaterdag 28 oktober komen Sem (Melissa) en Tessa (Fleur) bij JETIX langs! Ze praten dan met het publiek over pesten. Ook vertellen ze of ze wel eens ‘foute’ dingen hebben gedaan.Nieuwsgierig naar Sem en Tessa’s ‘foute’ acties? Wil je weten of ze ooit gepest zijn of dat ze zelf bitchy waren tegen anderen? Kijk dan 28 oktober naar JETIX.En heb je het gemist… No problemo, op zaterdag 4 november zal de herhaling op JETIX te zien zijn.

Kijk ook op BNdestem.nl voor een verslag van het bezoek.

Afblijven is momenteel te zien in 105 bioscopen door het hele land. Kijk bij NIEUWS van www.shootingstar.nl of jouw stad de film ook draait. Of ga naar www.belbios.nl voor reserveringen.


Twee weken na de bioscooprelease van Afblijven zijn er al 100.000 bezoekers geweest. Dat is ontzettend goed voor een film en daarom is Afblijven bekroond met de Gouden Film. Dit is een prijs die uitgereikt word door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film.

Sem Veeger (Melissa) werd op school verrast door Maria Peters (regisseuse) en Carry Slee. Zij overhandigden haar de Gouden Film. Iedereen was superblij en natuurlijk ook Sems klasgenoten. Die zijn zodra Afblijven in de bioscoop draaide met z’n allen naar de film geweest om hun klasgenoot te bewonderen.

Heb jij Afblijven al gezien?!

 


De single 'Vlinders' ligt nu in de winkel!

De CD single bevat veel extra's zoals de track D.I.Z.Z.Y. een Immorales reggaeton remix van 'Vlinders' door Mena$a, maar ook de volledige videoclip van 'Vlinders' uit Afblijven! Halen dus!

Vraag de single van DiceCream feat. Brainpower nu aan op The Box met clipcode 2355!

Check voor meer info www.thebox.nl en www.dicecream.nlKlik hier om de trailer van Afblijven te bekijken.

SMS AFBLIJVEN naar 5566 en ga zo naar de mobiele site van Afblijven. Daar vind je niet alleen wallpapers en ringtones van de film, maar ook de spectaculaire dance game. Je kunt ook AFB GAME sms-en naar 5566 om de game direct te downloaden.

Download ’m op je mobiel en laat Jim Bakkum of Sem Veeger dansen op de beat van Vlinders. Afhankelijk van het level neemt het aantal moves toe en wordt het tempo hoger!


HILVERSUM (ANP) - De film Afblijven, naar het gelijknamige boek van Carry Slee, heeft in het openingweekeinde het bezoekersrecord voor Nederlandse jeugdfilms gebroken. Er kwamen 45.000 bezoekers. Inmiddels is het aantal bezoekers al bijna de 100.000 gepasseerd.

NOG MEER AFBLIJVEN? KLIK HIER!!


Klik hier om de single Afblijven van Brainpower, DiceCream en T-Slash te dowloaden!


Afblijven nu aanvragen bij The Box!
Clipcode 2631
Bel 0909-8432 of sms de clipcode naar 4269

Afgelopen zondag 24 september zijn Tessa Schram (Fleur), Juliann Ubbergen (Kevin) en regisseur Maria Peters naar de studio geweest van FUNX in Den Haag. In de uitzending van FUNXTRA waren Juliann, Tessa en Maria een uur te beluisteren over de opnames en het verhaal van Afblijven.

Juliann vertelde dat hij speciaal les heeft gekregen in BMX-stunt-fietsen. De andere acteurs kregen ook les in o.a. dansen, drummen en basketbal. Tessa kreeg zanglessen. Haar zang zal dus in de film te horen zijn!

FUNX is te beluisteren in Amsterdam op 96,1 fm, in Den Haag op 98,4 fm, in Rotterdam op 91,1 fm en in Utrecht op 96,4 fm.

Beluister nu de promo van Juliann en Tessa! Ga naar www.funx.fm en klik op media.

(onder het kopje funk on demand hoor je Juliann en Tessa de promo inspreken die elke dag zal worden uitgezonden.)

Zaterdag 23 september was in Duinrell de 15de Tina-dag. Sem Veeger (Melissa) en Tessa Schram (Fleur) waren aanwezig en hadden het superdruk met alle enthousiaste fans. Foto’s, foto’s, handtekeningen en nog meer foto’s. Sem en Tessa voelde zich echte celeb’s!

Kijk hier voor de pic's.

AFBLIJVEN SEM KLEDIN20006 AFBLIJVEN SEM KLEDIN20007 AFBLIJVEN SEM KLEDIN20008 AFBLIJVEN SEM KLEDIN20014
AFBLIJVEN SEM KLEDIN20010 AFBLIJVEN SEM KLEDIN20011 AFBLIJVEN SEM KLEDIN20012  

18 september was er een kleine reunie van de cast. Sem, Matthijs, Tessa, Kevin, Jim, Melody, Gijs Scholten waren vandaag bij de school waar de opnames hebben plaatsgevonden voor AFBLIJVEN die vanaf 4 oktober in de bioscoop te zien is. Ook Maria Peters de regisseur en Carry -wie kent haar niet- Slee waren erbij.Klik hier om de uitzending op RTL Boulevard te bekijken

Check de commercial voor Afblijven die binnenkort te zien is op tv.

Klik hier om de commercial te bekijken.

Speciaal voor MTV en RTL is er nog een commercial gemaakt.

Klik hier om de MTV-commercial te bekijken.

In de Afblijven shop kun je allerlei vette Afblijven en andere Carry Slee producten kopen.
www.afblijvendeshop.nl

Check de clip Afblijven van DiceCream, T-Slash en Brainpower!
Vanaf 25 september te zien op The Box en TMF.